Kivi-, hirsi- tai betonirunkoisen pientalon budjettilaskelma. Muuttovalmis- sisältö, kts. pientaloteollisuus ry. Normaali vaikeusaste, ei kellarimalleihin. Laskelma toimitetaan pdf-muodossa. Ei palautusoikeutta, kyseessä palvelumyynti. Laskelmaa voidaan täydentää hankelaskelmalla H1.
 
There are no images in the gallery.
Laskelma laaditaan tilaajan toimittaman kuva-aineiston perusteella. Kuvien ja/tai lähtöaineiston muutoin ollessa liian epätarkat pidättää Projunits oikeuden olla laatimatta laskelmia. Laskelma kelpaa budjettilaskelmaksi useimmille rahoituslaitoksille rahoitusta haettaessa (tontti- ja maatyöt arvioitava erikseen).
 

Hinta alkaen: 532,90 €, sis. alv 24%


Laskelmaan sisältyy:
  • Kaksi sivuinen perustieto osuus (laskelmatyyppi, hanketiedot, rakennuttajatiedot, projektikuvaus jne...
  • Kaksi sivuinen kustannusyhteenveto (suunnittelu, perustukset, runko/talopaketti, kirvesmiestyöt ja -tarvikkeet, takka ja hormit, näkyvät pinnat ja -tarvikkeet, kiintokalusteet, kodinkoneet, LVI-työt ja -tarvikkeet, sähkötyöt ja -tarvikkeet). Laskelmassa esitetään kustannukset laskelman laajuuden mukaisesti.
  • Tilaohjelma osa. Tässä osassa esitetään laskelmassa käytetyt pintamateriaalit tiloittain ja pinta-aloittain eriteltyinä.

Laskelman sisältö noudattaa pientaloteollisuus ry:n muuttovalmis sisältöä, linkki: http://www.pientaloteollisuus.fi/fin/tietoa_pientaloista/toimitussisalto/muuttovalmis/

Mikäli tilaajalla on olemassa talotoimittajan pakettitarjous, voidaan se "upottaa" laskelmaan mukaan ja esittää erillisenä kustannusosuutena.

Laskelman lähtötietojen pohjana toimivat:

  • Rakennustiedon Suomessa vuosittain julkaisemat ja toteutuneet rakennusosien kustannustiedot (alueindeksi)
  • RaTu rakennustöiden työaikamenekit (alueindeksi)
  • Yhteistyökumppanien (rakennuttajat, rakennusliikkeet, talotehtaat, materiaalitoimittajat) ilmoittamat rakennuskustannukset

 

Mkäli halutaan nähdä tarkempia materiaali- ja tuotetietoja, materiaalikustannuksia, työaikoja ja työkustannuksia löytyvät ne erikseen tilattavista PROJUNITS HANKE- laskelmista:

  • MUUTTOVALMIS HANKELASKELMA, H1

 

Laskelman toimitusaika riittävän lähtöaineiston saapumisesta on noin 5 arkipäivää, kiireellisyysvarauksella.

Laskelmiin tehtävät tilaajan pyytämät muutokset laskutetaan erikseen niihin käytetyn työajan mukaisesti.